Deko-accessoires

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Material
Glas
Plastic
Metaal
Hout
Papier
Textiel
Keramisch
Steen
Natuurlijk materiaal
Natuurlijke vezel
Leder
Wohnstil
Glamour
Modern
Romantisch
Scandinavisch
Klassisch & traditionell
Landhuis
Shabby Chic
Minimalistisch
Boho
Maritiem
Industrieel
Folklore
Aziatisch
Oosters
Retro
Middellandse Zee
928 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Met een beetje wanddecoratie zien kamers er al snel huiselijk en individueel uit

De wanddecoratie is bepalend voor de inrichting van een kamer of een heel appartement. Niet alleen spiegels en klokken vinden hun plek aan de muur, maar ook persoonlijke spullen zoals herinneringen en foto's of afbeeldingen worden opgehangen of aan de muur geplaatst. Ze creëren een gezellige sfeer en onderstrepen de inrichtingsstijl.

Voor meer individualiteit: wanddecoratie geeft de ruimte vorm

Muren zonder decoratie zien er kaal en koud uit. Met een beetje creativiteit kan het probleem snel worden opgelost. Wanddecoratie kan een grote verscheidenheid aan vormen hebben: soms presenteert het persoonlijke foto's, soms worden kleine memorabilia op een plank geplaatst. Natuurlijk kan decoratie voor aan de muur ook praktisch zijn, bijvoorbeeld in de vorm van memoborden of hangers voor sleutels. Spiegels laten ruimtes ook groter lijken en zijn daarom de ideale aanvulling op kleine appartementen of kamers.

Hoe DEPOT wanddecoraties worden gecombineerd

Bij de keuze van de decoratie speelt de bestaande inrichting van de kamer of het gehele appartement een grote rol. Veel stijl wordt getoond door degenen die kleuraccenten gebruiken, bijvoorbeeld van meubels en textiel, ook in de wanddecoratie of in wanddecoraties en deurborden vloeien erin over. Kleine lichtbronnen aan de muur, maar ook kleurrijke lijsten of afbeeldingen zorgen voor een gezellige sfeer. Het ontwerp van de decoratie voor aan de muur ontwikkelt zich vaak over een langere periode - niet alles hoeft vanaf het begin perfect te zijn!