Theelichtjes

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Material
Was
Wohnstil
Romantisch
Zimmer
Gang & Kleedkamer
Badkamer
Slaapkamer
Keuken
Eetkamer
Studie
Woonkamer
Gastenkamer
10 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Theelichtjes voor binnen en buiten

Als je een sfeervolle sfeer in huis of in de tuin wilt creëren, kun je theelichtjes gebruiken: de compacte lichtelementen zorgen voor een harmonieus licht en zijn ook geschikt voor het dagelijks leven als voor speciale evenementen geschikt. Het brede assortiment van DEPOT biedt de mogelijkheid om de meest verschillende waxinelichtjes te kopen!

Kleurrijke lampjes voor elk doel

In de DEPOT online shop zijn de kleine kaarsen verkrijgbaar in doosjes van meestal zes of twaalf stuks. We bieden echter ook leveringspakketten met 100 lampen aan. De producten zijn zowel in wit als in kleuren als paars, blauw, oranje en groen te koop. Voor het aankleden van een feestelijke tafel zijn de witte theelichtjes meestal geschikt, omdat ze als onopvallend decoratief element kunnen worden gebruikt. Ze zijn ook perfect te combineren met de rode modellen. Als het echter een gedekte tafel is voor een kinderverjaardagsfeestje, moeten de kleurrijke producten worden gebruikt: hierdoor ziet de tafel er levendiger en speelser uit. Bijpassende kleuren theelichthouders kunnen de decoratie compleet maken. Terwijl de conventionele theelichtjes ongeveer vier uur branden, kunnen de Jumbo-modellen ongeveer negen uur branden - hiermee moet ook rekening worden gehouden bij het gebruik van de producten.

Praktische LED-verlichting

Bij gebruik buitenshuis of in de buurt van kinderen zijn de geschikte modellen de optimale oplossing: ze werken op batterijen en zijn daarom een ​​veilig alternatief voor de conventionele theelichtjes. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in het wit en in felle kleuren!