Vazen & bloempotten

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Material
Glas
Keramisch
Steen
Metaal
Hout
Textiel
Papier
Wohnstil
Modern
Minimalistisch
Scandinavisch
Romantisch
Shabby Chic
Landhuis
Boho
Retro
Klassisch & traditionell
Aziatisch
Industrieel
Folklore
Middellandse Zee
Glamour
Oosters
Maritiem
Zimmer
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Eetkamer
Slaapkamer
Studie
Keuken
Gastenkamer
Balkon & Tuin
Badkamer
166 Artikel
Bernice flessenvaas
Bernice flessenvaas
⌀ 5 x H 10 cm
€ 6,36
€ 1,59 / Stuks
4er-pak
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

De wereld van vazen ​​- een samenspel van decoratie en gebruik

Wat zou een gezellig huis zijn zonder een beetje groen. Bloemen brengen een natuurlijke flair en een goed humeur in uw eigen vier muren en toveren een geurige sfeer in elke kamer. Bijna net zo belangrijk als de bloemstukken zijn vazen, die hun kleurrijke inhoud een decoratief thuis geven. De ontwerpvrijheid van de gevarieerde creaties kent geen grenzen, dus voor elk interieur is er de juiste vaas. Van weelderige vloervazen ​​tot eenvoudige retro-flessen, van stijlvolle, delicate glazen en porseleinen vazen ​​tot kleurrijke modellen gemaakt van hout en metaal, ze zijn zowel praktisch als gewoon mooi.

Schoonheid die nooit vervaagt - tijdloze Kunstbloemen

De flora die ze huisvesten is net zo divers, kleurrijk en individueel als moderne vazen. Verse snijbloemen hangen echter snel naar beneden en soms is de charme van effen groene planten gewoon niet genoeg. Als de leefruimte in de stadsjungle nog kleurrijk en vol bloemen moet zijn, zijn kunstbloemen en kunstplanten een decoratief alternatief.Klassieke exemplaren als rozen, varens, dahlia's en grassen zijn bijna niet te onderscheiden van hun natuurlijke originelen. Zelfs speciale varianten zoals drijvende dahlia's of kersenbloesemtakken, gerangschikt in mooie vazen, kunnen de inrichting effectief aanvullen en een vleugje paradijs in woonkamers oproepen.

Flower power en fantasierijke vazen ​​bij DEPOT

Buiten de mooiste planten in bloempotten gerangschikt, in het interieur sieren bloemenvazen ​​het gevoel van leven. Maar of het nu kunstmatige planten of natuurlijke arrangementen zijn - de vazen ​​​​zelf concurreren met de bloemen als blikvangers. Ze kunnen voor andere doeleinden worden gebruikt, met bloementheelichtjes en water om de lichtgevende focus te worden, of vanwege hun designgerichte karakter kunnen ze ook op zichzelf als decoratief object dienen. Fijne pasteltinten, materiaalmixen en geometrische prints zijn net zo leuk als de klassiekers van glas en porselein, die decorhighlights zijn in alle vormen en kleuren.