Bloempotten

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Material
Metaal
Keramisch
Steen
Hout
Textiel
Wohnstil
Boho
Scandinavisch
Modern
Shabby Chic
Minimalistisch
Landhuis
Industrieel
Glamour
Klassisch & traditionell
Zimmer
Gang & Kleedkamer
Woonkamer
Gastenkamer
Eetkamer
Studie
Balkon & Tuin
Slaapkamer
Keuken
Badkamer
Kinderkamer
Rubrik
Set
34 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Bloempotten en bloempotten - een mooi huis voor kamerplanten

De kamerplanten worden gekweekt in eenvoudige plastic potten in de kwekerijen. Na aankoop is het raadzaam om de plant zo snel mogelijk te verpotten. Bij DEPOT wacht een breed assortiment prachtig vormgegeven bloempotten en kuipen om ontdekt te worden. Om de planten een comfortabel thuis te bieden, hoeven slechts een paar eenvoudige regels in acht te worden genomen.

De juiste bloempotten kiezen - zo werkt het

De juiste bloempot of kuip is gemaakt van luchtdoorlatend materiaal omdat de wortels willen ademen. Tegelijkertijd moet het materiaal de kluit verwarmen en beschermen tegen uitdroging. De ervaring leert dat natuurklei nog steeds het ideale materiaal is voor potten en emmers. De maat van de bloempotten moet ongeveer twee keer zo groot zijn als de plastic pot waarin de kamerplant is verkocht. Er kan ook een nog grotere bloempot worden gebruikt. Een echte bloempot moet een gat in de grond hebben, anders krijgen de planten natte voeten. Een smaakvolle cachepot uit het DEPOT-assortiment maakt de eenvoudige aarden pot onzichtbaar en biedt de plant extra bescherming.

Eenvoudig verpotten

Om de plant goed te verpotten heeft u naast potgrond, enkele steentjes of kleikorrels een tuinschep en waterdichte mat nodig. de bloempotten en plantenbakken. Allereerst moet de plant voorzichtig uit de plastic pot worden gehaald, vervolgens worden er stenen op de bodem van de bloempotten of bloembakken geplaatst voor een betere afwatering. Vervolgens wordt de pot tot een derde gevuld met de potgrond of korrels, wordt de plant in het midden van de pot geplaatst en wordt de ruimte ertussen gelijkmatig gevuld. Een pas verpotte plant heeft dorst, maar mag slechts matig worden bemest. Bij het zoeken naar een geschikte plaats voor de nieuwe kamerplant is het essentieel om rekening te houden met de eisen van de betreffende soort. Snijbloemen en boeketten zijn een andere manier om uw huis in harmonie met de natuur te decoreren. Mooie vazen ​​ versterken elke bloemencompositie.