Kaarsen & Kaarslicht

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
0 Artikel
Er zijn geen producten in deze categorie.
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Kaarsen en waxinelichtjes laten ogen en woonruimtes stralen

Als het gaat om de perfecte decoratie van je eigen vier muren, behoren kaarsen en theelichtjes tot de meest populaire woonaccessoires. Want alleen gezellige verlichting vult de ruimte met een huiselijke feelgood-sfeer. Zacht flikkerend kaarslicht vertegenwoordigt de hoogste discipline en creëert een sfeervolle oase van natuurlijk licht en zachte geuren. Met hun uiteenlopende ontwerpen in alle denkbare vormen en kleuren passen kaarsen en theelichtjes in elk woonconcept en elke inrichtingsstijl. Theelichtjes laten kamers stralen in delicate glazen met ornamenten, maar ook in metalen monturen in industriële stijl. Zuilkaarsen, gerangschikt in kandelaars of bijvoorbeeld op stijlvolle leistenen, vullen elke ruimte met lichtaccenten.

Een overwinning voor elke kamer

Wie alleen kaarsen en theelichtjes in de woonkamer gebruikt, speelt een echte decoratiekans, want de fijne lichten geven elke kamer een stralende noot. Geurige theelichtjes in geschikte glazen op de rand van het bad maken van de badkamer een wellness-ervaring en langstelige kaarsen in stijlvolle houders toveren de keuken en eetkamer om tot de mooiste plek voor een diner bij kaarslicht. Niemand hoeft het te doen zonder het gebruik van romantische accessoires op het balkon of terras. Speciale buitenkaarsen, hoge lantaarns of fakkels toveren de avonduren om in een zee van lichtjes. Als wind en weer niet meespelen, lichtjes en lantaarns helpen gewenst effect.

De glinsterende wereld van kaarsen en waxinelichtjes bij DEPOT

Bij het kiezen van de juiste kaarsen, waxinelichtjes en houders is het vooral lastig kiezen. Hier ontmoeten glazen in alle kleuren en designs metaal en steen, bloemmotieven ontmoeten geometrische structuren. Liefhebbers van kaarsen hebben ook keuze te over als het gaat om geuren, van weelderige nuances zoals vanille of eucalyptus tot fijne tonen zoals citrus en hibiscus. Afhankelijk van uw individuele smaak en inrichtingsstijl behoren kaarsen en theelichtjes tot de woonfavorieten die nooit uit de mode raken.