Kerstmis Bakkerij

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Material
Metaal
Papier
Plastic
Steen
Keramisch
Textiel
Wohnstil
Klassisch & traditionell
Modern
Shabby Chic
Landhuis
Scandinavisch
Folklore
Glamour
Minimalistisch
Romantisch
Retro
Zimmer
Keuken
Eetkamer
Studie
Gastenkamer
Gang & Kleedkamer
Badkamer
Slaapkamer
Kinderkamer
Woonkamer
Balkon & Tuin
60 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Bak naar hartelust in je eigen kerstbakkerij

Er is veel lekkers in de kerstbakkerij - dat zei een oud kinderliedje. Om zo'n bakkerij te kunnen opzetten zijn echter wel wat accessoires nodig. Bakgerei zoals koekjesvormen, kommen met kerstmotieven of bakhandschoenen zijn van hoort natuurlijk bij de basisuitrusting van een kerstbakkerij. DEPOT biedt ook maatbekers, keukenweegschalen en gardes aan.

We bieden amateurbakkers ook receptenboeken en talloze opslagmogelijkheden zoals stijlvolle (https://www.depot-online.be/nl/c/weihnachtsdeko/weihnachtsbaeckerei/keksdosen -437) en nog veel meer.

Zelfgebakken producten uit de kerstbakkerij - zo smaakt kerst

Koekjes bakken is altijd al een van de meest populaire kersttradities geweest. Als de geur van zelfgebakken kerstspecialiteiten uit de keuken komt, weet iedereen dat het niet ver meer kan zijn tot het grote feest. Omdat veel van deze goodies vaak worden gemaakt, zijn aandelenopties belangrijk. Een mooi vormgegeven voorraadpot met de zelfgebakken lekkernijen erin siert ook de woonkamer op een heel bijzondere manier. De zelf ontworpen voorraadpot kan ook gebruikt worden als persoonlijk cadeau. Als extra cadeau-idee hebben we bakmixen in de pot, waarmee de ontvanger gemakkelijk zijn eigen koekjes kan bakken of de schaal als decoratief element in zijn keuken kan neerzetten. Sierborden, waarop de koekjes geplaatst kunnen worden, zijn ook verkrijgbaar in verschillende, originele designs met de bijpassende kopjes. DEPOT biedt ook originele kerstbakaccessoires, zoals fantasierijk ontworpen koekjesservers in kerstoutfits of postzegels om iets dat gebakken is, iets speciaals te geven.