Nederlands
Kerstmis Bakkerij
Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Rubrik
neu
Set
Material
Glas
Metaal
Keramisch
Steen
Plastic
Papier
Hout
Natuurlijk materiaal
Zimmer
Keuken
Eetkamer
Gang & Kleedkamer
Slaapkamer
Studie
Woonkamer
Badkamer
140 Artikel
Kom set
Kom set
3 deel
€ 9,99
Nieuw
Vores højdepunkter til dig
Nieuwe hoogtepunten
Nieuwe hoogtepunten
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kaarsen
Kaarsen
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Bak naar hartelust in je eigen kerstbakkerij

Er is veel lekkers in de kerstbakkerij - dat zei een oud kinderliedje. Om zo'n bakkerij te kunnen opzetten zijn echter wel wat accessoires nodig. Bakgerei zoals koekjesvormen, kommen met kerstmotieven of bakhandschoenen zijn van hoort natuurlijk bij de basisuitrusting van een kerstbakkerij. DEPOT biedt ook maatbekers, keukenweegschalen en gardes aan.

We bieden amateurbakkers ook receptenboeken en talloze opslagmogelijkheden zoals stijlvolle (https://www.depot-online.be/nl/c/weihnachtsdeko/weihnachtsbaeckerei/keksdosen -437) en nog veel meer.

Zelfgebakken producten uit de kerstbakkerij - zo smaakt kerst

Koekjes bakken is altijd al een van de meest populaire kersttradities geweest. Als de geur van zelfgebakken kerstspecialiteiten uit de keuken komt, weet iedereen dat het niet ver meer kan zijn tot het grote feest. Omdat veel van deze goodies vaak worden gemaakt, zijn aandelenopties belangrijk. Een mooi vormgegeven voorraadpot met de zelfgebakken lekkernijen erin siert ook de woonkamer op een heel bijzondere manier. De zelf ontworpen voorraadpot kan ook gebruikt worden als persoonlijk cadeau. Als extra cadeau-idee hebben we bakmixen in de pot, waarmee de ontvanger gemakkelijk zijn eigen koekjes kan bakken of de schaal als decoratief element in zijn keuken kan neerzetten. Sierborden, waarop de koekjes geplaatst kunnen worden, zijn ook verkrijgbaar in verschillende, originele designs met de bijpassende kopjes. DEPOT biedt ook originele kerstbakaccessoires, zoals fantasierijk ontworpen koekjesservers in kerstoutfits of postzegels om iets dat gebakken is, iets speciaals te geven.