Hanger voor Pasen

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Wohnstil
Shabby Chic
Boho
Landhuis
Romantisch
Scandinavisch
Glamour
Modern
Material
Plastic
Hout
Metaal
Glas
Natuurlijk materiaal
Zimmer
Woonkamer
Eetkamer
Gang & Kleedkamer
Slaapkamer
Keuken
Studie
Gastenkamer
Balkon & Tuin
22 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Bloemrijke zomer
Bloemrijke zomer
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Paashangers van DEPOT verhogen de verwachting van Pasen

Rond de paastijd worden in huis en tuin weer heesters, twijgen en takken versierd met mooie paashangers. Dit zorgt voor een sfeervolle sfeer in afwachting van het aankomende paasfeest. Bij DEPOT zijn de populaire hangers verkrijgbaar in vele vormen en kleuren. Hier vinden enthousiaste paasfans alles wat ze nodig hebben om hun woonkamer of tuin in te richten.

Paashangers bieden verschillende decoratiemogelijkheden

De decoratieve Paashangers zijn niet alleen geschikt om aan takken te hangen. Er zijn ongelooflijk veel verschillende decoratie-opties voor de mooie paaselementen. Ze versieren bijvoorbeeld het huis ook op deuren of hangen voor het raam, en creëren een paassfeer die al van ver zichtbaar is. De lieve paaskaartjes versieren de paascadeautjes ook stijlvol als cadeaukaartjes. De paassfeer kan in huis geperfectioneerd worden met andere decoratieve elementen uit de DEPOT paascollectie. Liefdevol ontworpen houten paashazen zullen gegarandeerd bewonderende blikken trekken.

Paashangers voor elk wat wils bij DEPOT

De smaakvol vormgegeven hangers voor Pasen zijn zowel in trendy pastelkleuren als in expressieve, meer opvallende kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kunnen de individuele paasdecoraties worden ontworpen voor elke smaak en de betreffende inrichtingsstijl. DEPOT biedt ook een zeer grote keuze als het gaat om de vorm van de aanhanger. De typische paasvormen zoals konijnenfiguren of eieren zijn hier te vinden, evenals vlinderhangers die geschikt zijn voor de lente. Paaslabels als mooie belettering zijn ook opgenomen in het veelzijdige assortiment van DEPOT.