Paasnesten & Paasmandjes

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Wohnstil
Retro
Modern
Landhuis
Scandinavisch
Boho
Klassiek
Klassisch & traditionell
Shabby Chic
Minimalistisch
Romantisch
Aziatisch
Middellandse Zee
Maritiem
Material
Plastic
Hout
Natuurlijke vezel
Papier
Natuurlijk materiaal
Zimmer
Keuken
Studie
Kinderkamer
Gang & Kleedkamer
Woonkamer
Slaapkamer
Badkamer
Eetkamer
Gastenkamer
Balkon & Tuin
62 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Bloemrijke zomer
Bloemrijke zomer
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Paasnesten en Paasmanden - een kleurrijke lentegroet

De traditie om uw huis te versieren met Paasnesten en manden is eeuwenoud. Jong en oud kijken uit naar de lente met vrolijk gekwetter van vogels, ontluikende bloemen en fris, jong gras. Pasen komt er eindelijk aan, het prachtige lentefeest! Paasnesten en paasmanden zijn een essentieel onderdeel van het festival en daarom heeft DEPOT meerdere varianten van deze voorjaarsdecoratie in het assortiment.

Paasnesten en Paasmanden voor elke smaak en stijl

Naast mand en wilg wordt ook vilt of metaaldraad gebruikt als materiaal voor een Paasnest. Er zit wat groen in, of het nu van smal gesneden papier, textiel of synthetische vezels is. Mos en vers gras kunnen ook worden gebruikt. Beschilderde paaseieren zijn een ander element dat in bijna elke paasmand te vinden is. paashazen of kuikens maken de compositie compleet. Afhankelijk van uw wensen zijn paasnestjes en paasmanden al helemaal versierd of beschikbaar om zelf te versieren. Terwijl volwassenen met weinig tijd vaak de voorkeur geven aan de eerste variant, kiezen gezinnen met kinderen en handwerkliefhebbers vaak voor de tweede variant. De ontwerpmogelijkheden zijn buitengewoon breed, zodat naast de kleurrijke, grappige paasmanden, elegante paasnesten, bijvoorbeeld in vrolijk, koel wit of edele goudtinten, denkbaar zijn.

Versier met paaseieren en paasmanden

De lentedecoratie moet harmonieus in de woonruimte passen en tegelijkertijd de aandacht trekken - bijvoorbeeld door zijn kleur of een ongewone vorm . Een kleine stijlbreuk is dan ook zeer wenselijk bij het inrichten. Paasnesten kunnen in elke kamer worden opgezet. Het geeft de decoratie een uniforme uitstraling wanneer dezelfde paasmand de gasten verwelkomt op het dressoir in de hal, het optische middelpunt vormt op de salontafel in de woonkamer en terug te vinden is op de vensterbank in de keuken tussen de kamerplanten. Paasnesten zijn ook een goede keuze voor kinderkamers. Deze decoratie zorgt voor een lenteachtige, luxe sfeer en ziet eruit als een frisse groet uit de ontwakende natuur.