Tafel & keuken

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Wohnstil
Modern
Scandinavisch
Shabby Chic
Landhuis
Romantisch
Minimalistisch
Boho
Retro
Glamour
Klassiek
Klassisch & traditionell
Industrieel
Middellandse Zee
Aziatisch
Maritiem
Oosters
Folklore
Material
Glas
Plastic
Metaal
Textiel
Hout
Steen
Papier
Keramisch
Natuurlijk materiaal
Natuurlijke vezel
Zimmer
Keuken
Eetkamer
Balkon & Tuin
Woonkamer
Studie
Kinderkamer
Gang & Kleedkamer
Slaapkamer
Badkamer
Gastenkamer
790 Artikel
Rand placemat voor buiten
Rand placemat voor buiten
L 46 x B 31 cm
€ 14,36
+5
Nieuw
4er-pak
Roestvrij stalen drinkrietje
Roestvrij stalen drinkrietje
L 26 cm
€ 7,74
+1
Nieuw
6er-pak
Vores højdepunkter til dig
Bloemrijke zomer
Bloemrijke zomer
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Een mooi gedekte tafel om perfect van te genieten

Of het nu voor een gezellig ontbijt of een stijlvol diner is: een liefdevol gedekte tafel maakt een goede indruk! Afhankelijk van uw smaak kan het individueel worden ontworpen. Sommigen vertrouwen op veel kleur en speelse details, anderen geven de voorkeur aan rustieke elementen of eenvoudige elegantie. Keukenaccessoires kunnen ook als decoratie worden gebruikt. Keukengadgets en keukentextiel zoals een decoratieve oliefles of een bijpassende pannenlap brengt kleur op de gedekte tafel en blijkt handige keukenaccessoires te zijn.

Het ontbijt is klaar! Een gedekte tafel en keukenaccessoires horen bij het begin van de dag

Wat is er lekkerder dan de dag te beginnen met een lekker ontbijt? Ook al is daar vaak weinig tijd voor: Zelfs een snelle koffie met een klein bakje muesli aan een mooi gedekte tafel zorgt ervoor dat we ons dagelijks leven meer ontspannen en met meer energie beginnen. Er is voor elk wat wils voor de individuele feelgood-factor: van wit tot kleurrijk gedessineerde borden, bestek in verschillende designs of vintage keukenaccessoires op de gedekte tafel, er zijn geen grenzen aan creativiteit. Keukenaccessoires zoals chique bestek of grappige keukenspatels maken zelfs een grijze ochtend tot een hoogtepunt.

Servies en decoraties maken van een tafel het middelpunt

Aan de eettafel worden gezellige avonden doorgebracht, hier komt iedereen samen. Gemeenschappelijke eetrituelen verfraaien het gezinsleven en moedigen uitwisseling gedurende de dag aan. Des te beter als de eettafel zo is ontworpen dat iedereen er graag tijd doorbrengt. Kommen met kleurrijke patronen op bijpassende placemats creëren een gezellige sfeer die uitnodigt om te blijven hangen. Er is ruimte voor keukenaccessoires zoals decoratieve peper- en zoutmolens op gedekte tafels, maar ook voor borden die passen bij de stijl van de drinkglazen. Seizoensgebonden decoratie maakt de tafel een blikvanger, zelfs als deze onbedekt is.