Decoratief kussen

Filteren

Filteren
Sorter efter
Prijs
Farbe
Material
Textiel
Plastic
Rubrik
neu
Zimmer
Woonkamer
Slaapkamer
Eetkamer
Balkon & Tuin
Kinderkamer
Gastenkamer
Gang & Kleedkamer
Keuken
Studie
Wohnstil
Boho
Shabby Chic
Landhuis
Scandinavisch
Modern
Folklore
Aziatisch
Romantisch
Middellandse Zee
Maritiem
Retro
26 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Bloemrijke zomer
Bloemrijke zomer
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Sofakussens en sierkussens - stijlvolle inrichting met een gezellige factor

Een sierkussen nodigt uit om in een fauteuil of bank te gaan zitten en belooft gezellige momenten. Maar een kussen is veel meer dan alleen een pluspunt in comfort, want elk sierkussen of bankkussen is ook een belangrijk stijlelement.Natuurlijk moet dit veelzijdige accessoire met zorg worden gebruikt. In deze categorie biedt DEPOT een ruim aanbod aan decoratieve en comfortabele artikelen voor elk woonidee.

Kussenregels voor harmonieuze inrichtingsoplossingen

Het assortiment bankkussens en sierkussens van DEPOT is divers en elk accessoire heeft een aantrekkelijk design en hoogwaardige materialen. Maar decoreren met kussens vraagt ​​om een ​​doordacht concept en gaat het beste met behulp van de gouden regels van kussens. De eerste regel is: "Een bankkussen is pas mooi als het naadloos aansluit in het totaalconcept." Bovenal moet het bankkussen of sierkussen naar de Banken en fauteuils passen. Ideaal is het als de dessins van de bankkussens en de meubelstoffen van de zitmeubelen tot dezelfde kleurfamilie behoren. Bovendien is het vaak zinvol om te kiezen voor geometrische of botanische motieven. De tweede en bijzonder spannende kussenregel betreft het aantal en de plaatsing van bankkussens en sierkussens. Een even aantal kussens wekt onbewust een rustige indruk en past zo bij klassieke, tijdloze inrichtingsoplossingen. Een oneven getal staat voor afwisseling met een snufje speelse romantiek. Hetzelfde effect kan worden bereikt door de vakkundige plaatsing van de kussens, want symmetrisch geplaatste bankkussens zorgen voor een ontspannen uitstraling, terwijl de asymmetrie een vrolijke sfeer creëert. De derde regel van kussens gaat over de combinatie en de populaire gelaagde look: Sierkussens en bankkussens in verschillende maten en vormen creëren een ontspannen sfeer zonder de harmonie te verstoren. Naast de fantasierijke dessins zijn een of twee basiskussens in subtiele basiskleuren aan te raden.

Sierkussens en bankkussens voor elk woonconcept

Dankzij de Kussenslopen van DEPOT kunnen met bijpassende kussens bijna elke inrichtingsoplossing worden geaccentueerd en geaccentueerd. Ga dus voor de klassieke stijl van bankkussens en sierkussens in gedempte kleuren en overwegend met geometrische motieven of in een monochrome look. Een harmonieuze, ongecompliceerde totaalindruk is hier doorslaggevend. Het modernisme houdt enerzijds van zeer eenvoudige, bijna puristisch ogende oplossingen of opvallende kleuraccenten, zelfs met een edele flair in goud of zilver. Zelfs minimalisme kan niet zonder de ene of de andere bankkussens en waardeert de functionaliteit van deze accessoires meer dan het uiterlijk. Inrichting in Scandinavische stijl vraagt ​​om zachte, lichte kleuren en natuurlijke, liefst volledig natuurlijke materialen. Als het gaat om een ​​concept in de romantische shabby-stijl, zijn bloemmotieven meestal precies goed. Het oneven aantal sierkussens zorgt voor een speelse toets en een aangename potpourri van vormen en texturen voor de bankkussens is wenselijk. In het traditionele landhuisconcept domineren ook organische vormen en motieven. Over het algemeen ziet het meubilair er echter solide uit, dus rijke, krachtige tonen zijn een voordeel. Het moderne landhuis daarentegen wordt overspoeld met licht en helder, lichte kleuren en een mix van monochrome sierkussens en filigrane dessins zijn hier precies goed.