Klein maar machtig!
Homestory
@tiny_homey maakt kleine ruimtes echt groot!

Badkamerdromen op hun best! De favoriete kamer van @tiny_homey schittert in een nieuw licht met boho highlights gemaakt van beige en rotan. Gouden accenten in de vorm van kaarslicht of decoratieve elementen zijn perfect, vooral in het herfstseizoen. Huishoudtextiel zoals badhanddoeken, een stijlvol tapijt of houten accenten zorgen voor een gezellige flair. Hier kun je je alleen maar goed voelen!

Liefdevolle keuken

Beste @tiny_homey weet haar charmante keuken een herfstachtige look te geven. Wie wil hier niet ontspannen met een warm drankje? De influencer richt zich op de geweldige combinatie van stijlvolle keukenaccessoires & herfstdecoratie-highlights. Het resultaat is zeker indrukwekkend! Bovenal zorgen onze droogbloemenkransen voor een heerlijke sfeer, ook in uw keuken.

Gezellige woonkamer

@tiny_homey bewijst dat het niet veel ruimte kost om geweldige decoratie-ideeën te creëren! Voor haar woonkamerhoek kiest ze bewust voor zachte, gereserveerde tinten in beige en crème. Deze worden weerspiegeld in textiel en interieurstukken en laten de kamer er lichter en helderder uitzien. Met de uitgekiende patronen en texturen zet de influencer ook mooie accenten. Kleine kamer betekent kleine meubels - deze berekening werkt perfect met @tiny_homey. De lichte bank met bijpassende poef nodigt uit tot verpozen! De trendy macramé hangers laten de woonkamer ook breder lijken.

Gezellige slaapplek

Ook in de slaapkamer zet de trend van licht textiel door. In combinatie met de natuurlijke lichtinval lijken de wanden van @tiny_home ook breder. De andere lichtbronnen in de vorm van trendy kandelaars & elegante kandelaars versterken de indruk. Een bijzondere blikvanger is de glazen vaas, die gevuld kan worden met eucalyptus in een aangename groene tint.